Изгодна банер реклама + линк PR4

vaskoa

New Member
Рейтинг - 100%
29   0   0
Предлагам евтин рекламен пакет в сайт за промоции, пазаруване, магазини, услуги и други подобни. Ето какво включва офертата:

- Банер на най-видимата позиция в сайт с ~ 7000 посещения и ~ 16 000 импресии месечно;
- Позиция: 468х60 в хедъра, на всички страници, без ротация;
- Един линк PR4 в секция Връзки;
- Бонус 2 вечни линка в статии по избор (само при покупка на период >= 3 мес);
- Рекламния пакет е само един;

Цена за месец 70 лева. Цена за 3 месеца: 168 лева (20% отстъпка).

Плащане: Paypal, Epay. За подробности - ЛС.
 
От: Изгодна банер реклама + линк PR4

А кой е сайтът? Можете ли да сложите линк, за да го видим? Цената е малко солена, предвид броя посещения=> 7000 месечно = около 240/ден, което не е нищо, особено при банер позиция 468х60 - при 16 000 импресии на месец, това е около 200 клика/месец (6-7 на ден) в най-най добрия случай. PR-а на сайта няма значение в случая, освен за линка, който предлагате (ако въпросната страница е също ПР4, както и главната).
 
Хм, виждам, че си решил да оспамиш всички теми за реклама във форума. Ако го правиш за да си постнеш 2 линка иди в някой сайт за точки. PR на сайта за теб може и да няма значение, но за хората, на които им трябват линкове има доста голямо значение. Цената (особено дългосрочната) е съвсем разумна, дори и по твоите криви сметки. Вероятно за това на хората им допада ...
 
От: Изгодна банер реклама + линк PR4

Ех, не се ли научихте да приемате критиката, вместо да се сърдите като малките деца, когато ви я отправят?

В друга тема от форума, един пичага продава ДВА рекламни банера 468х60 (като твоя, а и пак без ротация и на добри позиции) + RSS каре за около 25-30лв/месец, а ти човека с изгодната оферта даваш един банер, два вечни линка в статия (това е условно дори) и линк в секция Връзки, на сайт PR4, който дори не споменаваш? А, да прощавай... неговите посещения и импресии са ~12000 и респективно ~90000 за месец, сигурно от това ще да е голямата ти претенция.

Гореспоменатия пример е само капка в морето. Има стотици по-изгодни и перспективни оферти от твоята. Не бъди глупак, ясно е че си гледаш собствената паница, но KEEP IT REAL все пак.

П.С: Съвсем забравих, към офертата човекът предлагаше и безплатна изработка на въпросния банер :) Така че мисли му и действай.
 

Горе