teddymagic
New Member
От: Изграждане на Wordpress сайт
Да,разбира се,благодаря,че толкова бързо се отзовахте
Да,разбира се,благодаря,че толкова бързо се отзовахте
При втори сайт ще се възползвам от стъпките Ще гледам да понауча това-онова, на 26 съм, дано не е прекалено късно
Принципа е учим се докато дишаме ... Blinky е много прав, като игра. Особено когато от началото научиш правилата на играта, после само градиш, накрая си става "краста"
не е късно , аз започнах да се уча на 39 години , тоест преди една и продължавам...При втори сайт ще се възползвам от стъпките Ще гледам да понауча това-онова, на 26 съм, дано не е прекалено късно
не е късно , аз започнах да се уча на 39 години , тоест преди една и продължавам...
И аз започнах да се уча Най-малкото да мога елементарно да поддържам сайта си, който ми направи delindadar Но ме сърбят ръцете да направя един и аз, че ми стана доста интересно. Определено никога не е късно
Има ли желание, има всичко Годините не са от значение, стига да го желаеш. Желаеш ли да се научиш, дори на 50 ще го направиш. Ако пък някой ти каже, че е късно значи просто го е яд
Не искам да се приема за реклама, но сайтът ми става все по-хубав и по-хубав и всичко дължа на Delindadar от форума А и на самия форум, разбира се - че го има и чета да се образовам Послушах съветите на хората тук за оптимизирането на рекламите и вече всичко стана супер.
А и е голяма краста. Постоянно ровя да търся нови неща и искам да започна някой сайт и аз