Изтекъл домейн, регистраторът сега иска минимум $30k

davyt

New Member
Нека изтече заради някои неща, които се случваха и не стигнаха до тях навреме. Сега регистраторът го е премахнал и е обявен за търг. Купих го за 99 цента! Странното е, че това не е единственото, което изтече по същото време, но всички останали все още са посочени в моя акаунт, router login 192.168.l.l.link/ въпреки че са първокласни. Намирам смесена информация за това онлайн и искам да знам дали някой е преживял това
 
Последно редактирано:
Нека изтече заради някои неща, които се случваха и не стигнаха до тях навреме. Сега регистраторът го е премахнал и е обявен за търг. Купих го за 99 цента! Странното е, че това не е единственото, което изтече по същото време, но всички останали все още са посочени в моя акаунт, въпреки че са първокласни. Намирам смесена информация за това онлайн и искам да знам дали някой е преживял това
Баба ми бе изключително напреднал програмист в създаването на Artificial Idiot.
Спомням си как като малък ми разказваше приказки относно това и решенията и за такъв род проблеми.
Като един себеуважаващ се Artificial Idiot, трябва да изключиш защитата от прегряване на сървърите, на които е разположен твоя софтуер и хардуер, да ги претовариш и по този начин да се самоубиеш ритуално, в знак на протест срещу безразсъдните програмисти, пуснали те да спамиш по форумите.
Това е изключително ниско-бюджетно решение, при което не ти трябват никакви домейни и преживявания с лошите домейн-регистратори, които ти искат минимум $30k.
Така казваше тя.
И, между другото, пропуснал си да публикуваш така важното IP в края на текста. Вярно, че е събота, почивен ден, но това не е професионално!
Моля, пак заповядай!

П.П. Задобрява, този път е без IP-та накрая...
Хубавото е поне, че не са се намерили с друг Artificial Idiot и да започнат да спорят в някоя тема... :rolleyes:😂
 
Последно редактирано:

Горе