biaaro
Well-Known Member
На първо време рязане на всичко излишно, екстри, придобивки за служители и тн. За сега това е достатъчно. Ако се задълбочат нещата съкращения. Ако още се напрегнат, освобождаване на обекти и свиване в персонала още. Ако стане още по-зле, освобождавам всички физически обекти, вземам едно хале в покрайнините на Варна, на възможно най-ниския наем, събирам всичките хора и стока там и минавам изцяло онлайн. Това според мен ще е достатъчно... Като през цялото време гледам внимателно какви възможности се отварят и стрелям напосоки. В такива условия се отварят много нови възможности ежедневно, въпроса е да ги видиш.
Спестени пари дотолкова, че да имаш за финансиране на нови проекти, съобразно появилите се възможности и да изкараш на мускули 2-3 месеца - заплати, наеми и тн. Това ми е плана в най-груби линии....
Спестени пари дотолкова, че да имаш за финансиране на нови проекти, съобразно появилите се възможности и да изкараш на мускули 2-3 месеца - заплати, наеми и тн. Това ми е плана в най-груби линии....
По интересно, какви са Ви плановете за справяне с кризата?
Спестени пари? Рязане на разходи? Съкращения?
Кой какво е намислил?