Имам няколко въпроса....

От: Имам няколко въпроса....

Наведнъж няма да стане...карай едно по едно....точка 3 от въпросите ми стана доста интересна но ако решиш да мамиш за да печелиш брутално ... и кой ти каза че не можеш да си купиш хостинг и домейн? Май по добре почети и не чакай всички отговори на твоите въпроси наготово. Мрежата е пълна с информация за всичко.
 
От: Имам няколко въпроса....

1. Купуването на домейн и хостинг не хапе! Имаш богат избор на БГ и чужди доставчици на такива услуги, остава да си съобразиш финансите с нещата, които ти предлагат и да им станеш клиент.
2. Wordpress. Ако в момента нямаш възможност да купуваш хостинг, wordpress-a имат безплатна услуга за направа на блог. Blogger също. Добра идея е да започнеш от там.
3. Пробвай, опари се, прецени си сам. Никой не е забогатял бързо и брутално, особено с измама. Потребителите ти ще дойдат с уникално съдържание, което предлагаш, интересно и често обновявано. После мисли как да монетизираш цялата работа.
4. Формат за захранване с информация. Аз се абонирам за блога ти и получавам инфо кога си сложил нова информация. Потърси в Гугъл по-подробно ако искаш.
5. Питай Google
6. Питай, адвокатите от това живеят.
 

Горе