Има ли бунаци... или как не се прави форум

От: Има ли бунаци... или как не се прави форум

Е според мене имат продажби - поне Булблогър съм сигурен че има доста повече.

Мен основно ме отблъснаха правилата във форума, и по-точно начина, по който са написани. Сякаш си им длъжен нещо по дефолт и можеш да очакваш да ти се разкрият най-дълбоките тайни на АМ като се регнеш :) .... Ама само ако слушкаш.

В Маркетинга хората традиционно наблягат на психологията. Не може да искаш да привлечеш юзъри и да се дървиш на потенциалната аудитория още при регването. Дори там пише "Дай и ще получиш". Ама аз не виждам какво толкова предлагат (дето не съм го чел вече на други места), та да им дам вниманието си :) .

А и дефакто в момента правим реклама на форума - няма какво да се сърдят.
 
От: От: Има ли бунаци... или как не се прави форум

Определения за мястото няма какво да даваме щото не са ни питали :)
Аланфорт може би се е афектирал основно заради това, че на новия друг форум потребителите са от тук и всъщност част от тукашните потребители са го баннали. Ако бяха съвсем непознати, въпреки че на моменти е доста емоционален, едва ли щеше да го направи на такъв въпрос.
Не са ме баннали те :) Администратора + някакъв кретен Gyyym. Булблогър, Биросов и Иво са големи пичове и много точни хора във всеки момент, странното е,че спряха да пишат във форума от доста време, тук там се мяркат в няколко теми, пък да кажеш, че няма сериозни теми в предприемач е несериозно :).
 
От: Има ли бунаци... или как не се прави форум

28 Членове. Последен член: Viko
- Чакай, че са закъсали да им пусна малко реклама, от последният път спечелиха 4 потребителя, чакай още малко да получват, туко виж някой би пуснал тема от рода на типичните кейзстудита на администратора :
"какво е домейн"
"как да избера домеин"
" какво е линк"
 

Горе