Има ли смисъл от форумни подписи? 2

От: Има ли смисъл от форумни подписи? 2

Линка си е линк, както и да го погледнеш. Ако някой смята че някои са безсмислени нека ми пусне няколко хиляди такива, няма да му се разсърдя, даже ще почерпя :)
 
От: Има ли смисъл от форумни подписи? 2

А някой може ли да каже има ли голям смисъл от линкове с текст „прочети цялата новина”, „към източника ” и такива xn--90aijckqr.net. А също и от нофолол. За нофолол викат че има защото ако всичко ти ефолоф ГГ може да си помисли че се спами, но колко е вятно. Мислех си че ако се сложат голямо количество нофолол - 100/ 200, ГГ ще започне и тях по тях да класира сайта, но дали е така някой хакер тука ще каже.
 
От: Има ли смисъл от форумни подписи? 2

Резултатите при мен.

Началото
на 2-ра страница при търсене на страници написани на български.


Днес
При търсене на страници написани на български 1 страница 3-та позиция


И това само от линковете в няколко форума.
Сега ще сложа нови думи, да видя с тях пък до къде ще стигна :)
 
Последно редактирано:
От: Има ли смисъл от форумни подписи? 2

Форумните подписи (какъвто и да било форум) са си линкове, те си се правят с ббкод, но в сорс кода си излиза в нормален html и си се води чист линк.
Колко до търсачките - хубаво е да се поства в тема с някакво близко съдържание или ключови думи отговарящи на съдържанието от линка (подразбира се).
Жалкото е, че няма тайтъли, но можеби някога може и да набутат нещо.
 
От: Има ли смисъл от форумни подписи? 2

@раковски, кви тайтъли няма не разбрах?
Код:
[url = адрес]анкор[/ url ]
 
От: Има ли смисъл от форумни подписи? 2

Не знам, обаче само с форумни подписи в 2 форума и събмит в 20 директории, а имам акаути в по-големи форуми с доста мнения където още не съм сложил, че чакам да понапълня сайта със съдържание изкарах сайта на първа страница по ключова фраза със 3600 търсения според инструмента на adwords. Като се има предвид, че като се регистрирах тук преди 3 месеца г/д си нямах на идея от нищо и всичко което съм направил го научих от тук съм доволен:)
 
От: Има ли смисъл от форумни подписи? 2

Ако сложа в подписа анчор линк към сайта ми и банер пак към сайта, кой линк взима под внимание google? Ако искам google да гледа анчор линка, да сложа ли един nofollow на банера?
 
От: Има ли смисъл от форумни подписи? 2

да се изакам и аз в темата ако може (взел съм си хартишка):

1) теоретично - по приказката за мравката и щуреца - мравката блъскала подписи навсякъде в 10-20 форума за 1-2 години натрупала по 500-600 поста с подписи - щуреца в това време играл на Стрип-Покер - минала годината форумите направили по PageRank 5-6 и нагоре съответно вътрешните страници и те наляли с рейтинг и (нататъка се сещате)

2) сега какво става на практика - миналия месец ходих до 1 СЕО-фирма с 50 човека персонал - като се разприказвахме с шефовете и единият като ми видя на WebMaster-а как от 25 сайта имам 25000 линка и зяпна ААААААА кажи ми вика откъде ги взимаш тия мулти-линкове - вика дупе давам за 1000 линка и нагоре от сайт! това ми го каза в очите човек който седи в офис в центъра на Москва и храни 50 мамуни с по 1000 долара заплата
 
От: Има ли смисъл от форумни подписи? 2

@bodyrock89
линка си е линк. Ако форума няма да те блъсне заради два линка направи следното.
1. Банер с връзка към сайта -> Трафик от форума. Хората виждат картинка, натискат. Ако анкора които целиш е "кола" нека картинката да се казва кола.jpg(или къфто и да е формат). За името на картинката незнам дали би помогнало, тъй като в сео съм смотан, а в сео за изображения съм още по-надоло, но ми се струва доволна идея и мисля да се възползвам от нея.
2. текстова връзка към сайта, различна страница -> по-малко трафик от форума, но пък анкора ти помага за качване в позициите на думата.
@wmdeals
:) Поздрави за публикацията, много ме зарадва.
 
От: Има ли смисъл от форумни подписи? 2

Скоро се регистрирах в почти всички 155 форума от тази тема - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=19899 От тях около 60 може би не искат лично потвръждение от администратор, одобряване на първо мнение, определен брой за подпис и т.н Регваше се и пишеш. Скоро ще постна списъка във въпросната тема.

И един въпрос имам профили в 2 големи форума с PR4 единия с 600 поста, другия над 1к. Само, че последните 2 години пишех редовно, а сега доста рядко, то не пречи да сложа де, ама лошото е че единия е гадно направен и подписа се появява само на новите мнения, а ако искам и на старите тярбва 1 по 1 да ги редактирам и да дам да добави подпис, струва ли си играчката при положение че темите в които е писано са от преди 1-2години.
 

Горе