Здравейте на всички.
Искам да Ви питам за вашето мнение и да ми дадете съвет относно купуването на сайт с цел инвестиция, доходи и т.н.
Първо ако искам да вложа например 15-20000$ колко да очаквам да изкарвам от сайта месечно (държа да отбележа че не съм професионалист, но имам представа за какво става дума).
Това ми е първото начинание в тази сфера - дали е по-добре да купя 10 сайта по 2000$ или да играя по наедро.
Или е най-добре да инвестирам $4-5000 като за начало.
Доколко са реални и истински данните в обявите за продажба на сайтове в marketplace и digitalpoint?
Има ли измамници, които продават сайтове там?
Моля Ви ако мислите, че даден сайт който се продава не е лош за инвестиране (въпреки рисковете, които ги има винаги) да ми го препоръчате.
Или поне ми препоръчайте niche, към кочто да се насоча в търсенето.
А и сигурно ми трябва почти пълно автоматичен сайт като за начало.
Ооо и последно сайта да изкарва поне 1500-2000$ на месец.
Благодаря Ви предварително
Искам да Ви питам за вашето мнение и да ми дадете съвет относно купуването на сайт с цел инвестиция, доходи и т.н.
Първо ако искам да вложа например 15-20000$ колко да очаквам да изкарвам от сайта месечно (държа да отбележа че не съм професионалист, но имам представа за какво става дума).
Това ми е първото начинание в тази сфера - дали е по-добре да купя 10 сайта по 2000$ или да играя по наедро.
Или е най-добре да инвестирам $4-5000 като за начало.
Доколко са реални и истински данните в обявите за продажба на сайтове в marketplace и digitalpoint?
Има ли измамници, които продават сайтове там?
Моля Ви ако мислите, че даден сайт който се продава не е лош за инвестиране (въпреки рисковете, които ги има винаги) да ми го препоръчате.
Или поне ми препоръчайте niche, към кочто да се насоча в търсенето.
А и сигурно ми трябва почти пълно автоматичен сайт като за начало.
Ооо и последно сайта да изкарва поне 1500-2000$ на месец.
Благодаря Ви предварително