Какво мислите за бинарните опции?

Само първоначалния капитал ли е притеснителното според теб за Мартингейл да работи при бинарните?
Не първоначалният, а крайният. Това е притеснително за абсолютно всяка дейност не само за бинарните - но мисля, че сам си стигнал до извода:
Сметнал съм си, че в началото ще мога да имам серия от 8 поредни загуби и 9-тата трябва да е печеливша, иначе горя.
Думата късмет, означава сигурно загуба, когато започнеш с реални пари, защото тогава ще влязат и емоциите.
Колкото и наивно да звучи - ако късмета не ми изневери - след още 3 пъти по толкова залози ще мога да си позволя и 9-ти пореден губещ.

В момента си на демо и имаш 6 поредни печалби, а от другата страна стоят 8 загуби - където следващата ще те затрие. Когато дойдат и реалните пари идват и реалните емоции, а ти не знаеш как да ги контролираш и този Мартигнел ще те направи емоционално развалина за нула време. Колега именно за това казва на нула, защото ако 9-та не излезе си фалит, но ако излезе си на нула(но ако взимаш 100% pay out).
За да си на нула при 70% изплащане то ти трябва да познаваш малко над 59% от времето, и 41% да губиш - и това е при константен залог.
Проблема на бинарните е, че дори да си прав за посоката, то няма как да знаеш времето и точно това трудно се извежда като вероятност трябват ти много променливи отвъд стратегията, която използваш за да изведеш алгоритъм. Като те гледам колко си зелен на дали правиш над 55% успеваемост на тези 700 сделки. Чисто теоретично дори и да правиш над 60% т.е. правиш пари, то в реалността за разлика от демото всичко е различно. Дори и реално да правиш пари, в един момент на сетне ще трябва сменяш брокерите защото ще почнат да те удрят ... ще я манипулират. Няма да е нещо фрапантно примерно някоя друг пип и то на малките минутни опции, които трудно би го засякал дори и да имаш 3 различни сметки в същият брокер! Не забравяй, че ако е някой малък брокер, ти винаги играеш срещу него. Големите отместват поръчките и излизат от позиция, само ако знаят че някой прави пари. Над 95% от случаите всички губят особено на бинарните, затова заемат и ответната страна на губещите и в тях е и хляба и маслото и ножа, така че умната - стой надалече, ако нямаш желязна дисциплина и стратегия с печелившо математическо очакване.

Колко е процента печалба за тези 700 залога?
 

Горе