Ставаш смешен вече.Махнете се от тия калпави смешници .. минете при coolice и забравете за хоста
Ставаш смешен вече.
С лизане доникъде не се стига.
Казах го просто така Който използва coolice знае какво е да си при него освен, че имаш фулл съпорт не е нужно да ъпгрейдваш постоянно и т.н.по 50 пъти в седмицата не са спирали
Сега като излиза гъмза на шефчето чувстваш ли се по-добре
Сега като излиза гъмза на шефчето чувстваш ли се по-добре
Отново има проблеми.
То и платения им е същия боклукАми имаше бонуси пуснаха безплатни акаунти от 1 гига и до сега ги тествам. По едно време бях решил да си прехвърля част от сайтовете но май добре че не го направих. Така че е фри и ти отговорих.
Ами имаше бонуси пуснаха безплатни акаунти от 1 гига и до сега ги тествам. По едно време бях решил да си прехвърля част от сайтовете но май добре че не го направих. Така че е фри и ти отговорих.
Абе безплатен безплатен ама и платения им е същия .. нали ги ползвах като стане нещо никъде не можеш да ги намериш нито скайп, телефон, лайв чат. Накрая излизат и казват имахме проблеми целия екип работеше над отстраняване на проблема затова нямаше никой ..Супер. Казано по друг начин не ти се плаща за качествен хостинг за онлайн бизнеса ти, който ти носи пари и си готов да търпиш загуби. Нещо не схаващ.
Явно сайта, който държиш там е някой клиентски. Не се притеснявай като знам колко плащат тук за сайтове и реклама, и аз бих го държал там.