От: От: Как да изкарам 300 - 3000 лв за месец?
DA NAI BARZO SPE4ELENI PARI E PROSTITYCIATA..
проституция
проституция
Има копитайтъри, поне работя с такива, които правят уникални 16 статии от по 450-500 думи на стойност 50 лева, за има няма седмица. Това са някакви нормални цени, като трябва са се има предвид, че тук компромис с качеството не трябва да се прави, защото няма да се обърнат към теб повече. И това е в най-добрия вариант. В други случаи може да ви се отнесе негативен рейтикг и така да пострада и безнеса ти.Насочила съм се към писане на статии имам голям опит но според Вас изкарват ли се задоволителни пари на месец. Споделете опита си ако имате възможност
Можете да станете и фреелансъри на магистралата, като видете 5кинта на пътя докато се навeдете, ще си ги зароботили - бърза работа
Иначе големите пари с учене, акъл и опит стават майка иначе се преклалифицирайте в тънките занаяти.[/QUOTEZDRAVEITE na vsi4ki tai kato sam nova moje li da popitam kade moje da si pi6a temite
Здравей и добре дошла/ъл. Еми няма да е лошо да поразбледаш насам натам и да зададеш по конкретен отговор, ние тук ще помагаме с каквото можеме, но въпроса ти ни връща много в началото. Ако може да си по точен/а в питането си. :wink:
Понеже и аз съм нова в това начинание, а вие сте активни тук от мнооого време, може ли да ми кажете по колко пари горе долу излиза превеждането на текстове до 400 думи от немски на бг. език и от английски на бг език? Ще ми бъде много полезно! Благодаря ви предварително
Понеже и аз съм нова в това начинание, а вие сте активни тук от мнооого време, може ли да ми кажете по колко пари горе долу излиза превеждането на текстове до 400 думи от немски на бг. език и от английски на бг език? Ще ми бъде много полезно! Благодаря ви предварително
Здравей и добре дошла. Цените са варират в доста тесен диапазон. Може да се намери за 3-4 лева, като начало и може да стигне до 10 лева, а не е изключено и да стигне до по-високи нива. Всичко о относително, но цените ги определя пазара - потребителите и конкуренцията.
Да знаеш, че превода е по-евтино от създаване на съдържание. И качи малко думите. Повечето искат вече до 500, аз даже лакумея на до 600. За качеството е ясно, трябва да е на високо ниво.
Това е общо взето. Но е лесно, за това го правят доста хора.