kamelia_ivanov
New Member
От: Как да планираме уебсайта си?
НЕ е лесно !
НЕ е лесно !
Здравейте и от мен! Нов в списването, но активно четящ И ние се спряхме на wordpress, но с лично проектиран темплейт.
Относно темата - случват се вече така нещата, че само единият уебсайт не е достатъчен. Как да се навържат нещата с всичко останало - ФБ, Гугъл+, Туитър......?!?
:| Напълно вярно!Да, зависи вече и какъв е сайта.... Важното е да се има в предвид, че трябва да се съобразим както с дизайна, така и с приятния престой на посетителя.
В моя случай харесахме един готов дизайн от интернет и започнахме да работим по него, като накрая се получи така, че крайният резултат нямаше почти нищо общо с това, от което започнахме Гледали сме някои неща и от конкуренцията, но в рамките на разумното. Важното е, че накрая се получи добре, поне според мен.
Аз използвам за основа готов темплейт, като променям и добавям някои неща. Предпочитам сайта да е максимално изчистен и да е лесно да се ориентираш.
Това може да го кажеш на един умник, който си направи сайта ходещ цирк. От семпло и просто го направи на сложно, грозно и натрупано. И му се обясняваше, че щом са го мислили дизайнер, оптимизатор и девелопър, няма как да го направи по-добре, особено като е прост, но не. Резултата не закъсня. Стана "шедьовър" в своята сфера и рине дъното. вече не му казвам нищо и му казах да се оправя и да не обвинява другите за кофти решенията си.
Здравейте и от мен! Нов в списването, но активно четящ И ние се спряхме на wordpress, но с лично проектиран темплейт.
Относно темата - случват се вече така нещата, че само единият уебсайт не е достатъчен. Как да се навържат нещата с всичко останало - ФБ, Гугъл+, Туитър......?!?
Това може да го кажеш на един умник, който си направи сайта ходещ цирк. От семпло и просто го направи на сложно, грозно и натрупано. И му се обясняваше, че щом са го мислили дизайнер, оптимизатор и девелопър, няма как да го направи по-добре, особено като е прост, но не. Резултата не закъсня. Стана "шедьовър" в своята сфера и рине дъното. вече не му казвам нищо и му казах да се оправя и да не обвинява другите за кофти решенията си.
Здравейте писах в темата за теми за wordpress , но за сега никой не е отговорил там .Дали ще Ви е удобно да ми поскажете от къде е по- добре си изтегля тема /и , т.к. доста попрочетох и до колкото разбирам от няколко човека са се сдобили и с вирусчета , освен че са изтеглили някакви бъгави теми .Благодаря Ви предварително .