D DeyanMarkovski New Member 13 Май 2007 #1 Дайте предложения. Искам името да е някакво откачено за да ми отива.
N nikoo11 Member 13 Май 2007 #2 каква фирма искаш да правиш ЕТ, ООД ,АД, ЕООД, ЕАД, КА, Кооперация или Офшорка? Това решил ли си го?
Tsanko Member 13 Май 2007 #3 Хехехе и за какво ти е фирма немога да разбера? Да не мислиш да я регистрираш и да плащаш данъци
D DeyanMarkovski New Member 13 Май 2007 #4 Хахаха не, няма да я регистрирам, просто така за мене си, да знам че съм фирма :]
Tsanko Member 13 Май 2007 #5 "Марковски Груп" Айде и като пораснеш и я регистрираш да дадеш на бат ти Цанко някой друг %
D DeyanMarkovski New Member 13 Май 2007 #6 Или пък Деянището Марковски Corporation. Така звучи страхотно, само че това име звучи добре само на български, а аз мисля да ставам световно известен.
Или пък Деянището Марковски Corporation. Така звучи страхотно, само че това име звучи добре само на български, а аз мисля да ставам световно известен.
coolice Owner 13 Май 2007 #9 corporation е същото като ООД - дружество с ограничена отговорност Марковски Бизнес Груп
tanipo Well-Known Member 15 Май 2007 #11 Ей най-после и аз да се почувствам компетентен в тоя форум ООД е LTD май
G georgimateev Member 15 Май 2007 #15 Е LTD идва от Limited = Дружество с ограничена отговорност (ООД). Corp. идва от корпорация, което пък е сдружение на база акции = Акционерно дружество (АД).
Е LTD идва от Limited = Дружество с ограничена отговорност (ООД). Corp. идва от корпорация, което пък е сдружение на база акции = Акционерно дружество (АД).
G georgimateev Member 15 Май 2007 #17 Е нормално, имат си проценти, нали е дружество. Абе.. к'во ти пука, нали зат'ва си плащаш на юристите, да ги знаят тия неща
Е нормално, имат си проценти, нали е дружество. Абе.. к'во ти пука, нали зат'ва си плащаш на юристите, да ги знаят тия неща
D DeyanMarkovski New Member 15 Май 2007 #19 Ох няма да си правя фирма за сега, не знаех че е толкова сложно. По-добре да напиша едно Webmaster: Деянището Марковски
Ох няма да си правя фирма за сега, не знаех че е толкова сложно. По-добре да напиша едно Webmaster: Деянището Марковски
Tsanko Member 15 Май 2007 #20 Значи в Бъгария ООД се регистрира като LTD на английски А за corp мисля че холдинг е по-подходящо