damian_882
New Member
От: Как открихте нашия форум?
Един приятел ми го показа.
Един приятел ми го показа.
Аз го открих с Чичо Гошо и се радвам, защото тук откривам отговори на много мои въпроси :clap:
Мерси за отговора. Както споменах, май си става доста по-популярно от това да ни намират през търсачката Google. Което ме радва, да си кажа честно.Препоръка от приятел.
Е нали знаеш който търси намира...
Надявам се да се задържиш тук и да почнеш да разглеждаш какво има като информация. Мисля, че доста ще ти помогне. Мерси за мнението ти и до нови срещи.Здравейте , бат гошо е моя пътеводител към Вас .
Здравей и на теб. Мерси за мнението и добре дошъл тук. Да, определено ще намериш доста интересни неща тук и се надявам "мухата" ти да успее да прерасне в нещо доходоносно и след време да се похвалиш тукЗдравейте,
не видях опознавателна тема, но ако има моля да ме извините. Просто си намирам доста увлекателни теми и обяснения и не ми остава време да направя основен преглед на форума. Иначе ви намерих преди известно време в Гуглето, търсейки идеи за една муха, която ми беше в главата и понеже съм с малко познания по темата за онлайн доходи с винимание изчитам повечето теми и мнения. Желая успех и още развитие на форума и медията като цяло!