Мисля, че това е точното място, на което да може да си продаваш услугите. Пожелавам ти приятен престой тук и до нови срещи в бъдеше.Форумът ми го препоръча приятел,когато му споделих,че искам да правя преводи и да припечелвам.
Аз намерих форума чрез Google, търсейки информация за печелене на пари от интернет. Това беше отдавна, а по-сериозно започнах да го чета от няколко месеца.
Определено беше от google
И аз ви намерих чрез Google. Честно казано забравих какво търсих Като се сетя, пак ще пиша.
Ще трябва да го почерпим явно....Искрени благодарности на w1nner и много успехи на теб тук и в онлайна.Благодарение на младия предприемач w1nner
Чета форума от доста време, а го намерих преди години кагто търсих в google за "уеб дизайн" (май точно за това беше)
И аз разбрах за форума от приятел.Започнахме нов проект с него, а мненията и темите тук помагат много за развитието на сайта ни.
Мерси много за мнението ти. Пожелавам ви много успехи и адски много преспектива във всеки ваш бъдещ проект.
Още мнения? Аа, да те питам, как стана дума за форума. Обикновено около това също има интересни истории също.
Скоро ще отворя и тема, в която да ни давате съвети как да действаме за в бъдеще.
Мерси за мнението ти. Доста често вече започна, форумът, да излиза за много неща. От такива свързани с IT, до извън тази област, но обкръжаваща го. Сега си имаме сектор политика и успехи на наши съфорумци, скоро се очаква и още секции да се пуснат, на база това, че освен онлайн, обсъждаме и малко офлайн бизнес, но те реално в наше време са много тясно свързани. Както му казаха на братовчед ми, когато искаха потенциални клиенти да работят с него, дали имал сайт, за да го погледнат какво е правил, какви услуги има на него и всичко. Ето и как офлайн бизнеса и онлайн частта се сблъскват. Но с една обща цел - развитие.Намерих форума от гугъл, доста често излиза по всякакви теми, чета от доста време , беше време да се регистрирам..