А-ааа ти не си разбрал за какво е темата и за това според теб е дебилна? а-ха!!!!
Ми добр. Вече имам още едно обяснение и пример, че хората могат и да не разбират някои неща. Това не знам как се учи и усъвършенства. С повече четене вероятно.
Та въпроса мие, как мога да постъпя в момента, готов съм да дам двойно повече пари за да ги осъдя
Записвам се да следя темата.
Amoun vs Nortrant
Лили vs Cassiopea
Кличко vs кобрата??? - Аматьори
Малко е като, къде го чукаш, къде се пука, или че темата е за едно, но научаваш друго, важно е да има ... щастлив край. Нали така?
Никои (освен автора) не знае с каква цел е пусната темата
изхвърли се жестоко с това, че ще съди Сони
Ще следя темата за да видя дали ще ги осъди...но ще трябва да се изхвърли не с двойно, а поне с десеторно повече
това не му е кварталната кръчма където да се прави на такъв какъвто се прави тук във форума
Така е. Аз научих, че нямам телевизор, следователно съм беден.
"звучиш" заинтригувана но всъщност не си проследила много внимателно, и ако обичаш не ми отнемай удоволствието от общуването с Норти с надеждата, че вероятен двубой с бурсук.... ще е интересен.
Не е истина колко неща човек може да научи от писането във форум.
Ето, аз например това за застраховката не го знаех. Не че имам имущество за над 10К, но някой ден ако имам какво пък :|
Малко е като, къде го чукаш, къде се пука, или че темата е за едно, но научаваш друго, важно е да има ... щастлив край. Нали така?
Аз теб те знам, че си по-буквалист и от даскал в килийно училище, но все пак не бъди и толкова доверчив де.
В момент на афект човек, ако напише че ще застреля министър-председателя, нали няма да му повярваш?
Хората понякога като са разочаровани е нормално да искат възмездие. Това не означава, че е дебилно естественото рождено чувство за справедливост.
А ако ги осъди ти какво? Ще можеш ли да осъдиш пък фирмата "Електрон" (щото както разбрахме такъв ползваш или поне не отрече), за да ни докажеш, че е фасулска работа?
Всеки е свободен да си пише каквото реши, и по-важното да е недоволен от каквото той си реши. Кой си ти, че да отсъждаш- абе дебил я не ми се надувай!
Тоя норта е голяма злоба ей....
Не е сигурно, че ще очерни сони. По скоро ще стане за смях.Единственото, което може да свърши работа на Амун е да раздуха случая и да очерни Сони, та ако не друго да получи поне морална компенсация. Не сме европейски потребители, за съжаление, а само плащаме като европейците, че и повече.
Само дето сигурно преди да го свалят от рафта половин час си го гледал [emoji2]Казвам, че не е работил като съм го взел?
Миналия месец имах такова преживяване. С чисто нов неползван продукт които, се оказа счупен. Та всичко приключи в момента в които продавача ми доказа по безспорен начин че проблема не е при тях а е пречинен в последствие...Който никога не се е чувствал такъв, няма да разбере ситуацията!