nanosticker
New Member
От: Как се доверявате да ви ровят по кода на сайтовете
Сам си барам само, накрая се научих, щото ми писна от некадърници
Сам си барам само, накрая се научих, щото ми писна от некадърници
А може просто да прати килър и да чака доказателства за поръчката си@karlson Мда, пък и са много далече - да реши да ги бие човек, трябва да измине половината земно кълбо
Тъкмо ми пишат, че искат да ми пратят дарение от 3,8 милиона долара и се чудих в какъв бизнес да ги инвестирам. На първо време като за начало ще стигнат, с увеличаване на поръчките ще реинвестираме част от печалбата и те така@TheCrazyBastard ахах Това е супер идея )) А какво ще кажеш, ако услугата: "Заличаване на програмист" се предлага онлайн? Все ми се струва, че ще бъде много хаквана услуга, браншът не е заинтересован от такова нещо, ще има много клиенти
Ти луд ли си!? Не бива да се осветлява този бизнес, даже ще е само привейт с покани и то на проверени предварително персонажи. За разузнаването ще съберем хора от тъмния сектор, защото всеки по отделно е хванал някоя бяла лястовичка за опашката, но задължително ще търсим такива на международно ниво. Все пак Индия ни е една от подцелите. Асъл целите на организацията ще я знаем няколко неуточнена персони със свръх модерни в комбинация ретро ключове за активация..ХАха
Аз също получих 3.8 милиона. Трябва ли да плащам данъци върху тях?