Как се работи със VCBUX ?

GTA-RACER

New Member
Регистрирах се във WWW.VCBUX.COM понеже ми казаха че плащат на клик. Имам регистрация в PayPal и AlertPay, имам и дебитна карта VISA. Искам да попитам как се работи със VCBUX ? Не намерих никъде от къде да тегля банер и да се клика. Влязох в акаунта си, разглеждах всички настройки, но така и не намерих къде да се клика. Само видях някакви рекламни банери, който им се копирва HTML-кода и се поставят на сайтове. Наскоро бях в CashFiesta, но ги разбрах че са scam измамници. Ако някой може да помогне - Благодарности предварително.
 
От: Как се работи със VCBUX ?

В този форум се стремим да не се занимаваме с глупости (бъксове). Можеш да прочетеш форума и да научиш нещо полезно относно припечелването на пари, или да си намериш някой сайт занимаващ се с бъксове. :) Аз те съветвам да направиш първото.
Успех :)
 
От: Как се работи със VCBUX ?

незнам дали сте забелязали но от днес в неото вече има секция минали реклами и аз като ги броих за 24 часа излязоха 150 броя, т.е ако по цял ден седиш у вас и кликаш като глъмав да речем на 100 от тях вземаш 10 цента за деня.
Цитатът е от един друг форум , така че си прави изводите . По-добре купи на едро 1 пачка кибрит за 0.30 лв ,заставаш на някое по-комуkативно място и ги продаваш за 10 минути максимум по 10 ст бройката . И си в бизнеса със 70 ст печалба , колкото от 1 бъкс за 2 седмици . Единствения начин да спечелиш да намериш мноооооого балъци , наречени реферали , но това е сташно трудно и по принцип максимум 10 дена и се осъзнават . Освен това " работата " в бъксове води до трайни психически , а често и физически отклонения . Това е мой личен опит !
 
Последно редактирано:
От: Как се работи със VCBUX ?

Няма особена полза от бъксовете. Има може би 1-2 сайта, от които можеш да изкараш някакви дребни суми, но при положение , че направиш не малка инвестиция.
 
От: Как се работи със VCBUX ?

Винаги съм се чудел на bux спамерите. Тези хора ако си вложат усилията дето ги влагат в спамене, обаче в нещо друго, ще изкарат 1000% много повече пари :)
 

Горе