Ползвай си плъгина, добър е. Друг е въпроса, че гугъл не е WP и само с плъгини и онпейдж не става.Здравейте не знам дали е място то тук но искам да попитам кои е по добрият Plugins за SEO
All In One SEO Pack или Yoast SEO
В Момента ползвам на сайта си Yoast SEO,но че ли като не съм много доволен от него.
Благодаря предварително
Ползвай си плъгина, добър е. Друг е въпроса, че гугъл не е WP и само с плъгини и онпейдж не става.
Не, няма.Добре а това има ли значение за SEO,че дадената тема си има SEO пък съм заложил и аз плъгин за SEO.
Yoast SEO си има XML SitemapsЗа задължителен смятам Google Analytics, и XML Sitemaps.
Зависи от това какви теми ползваш. Ако се ползват такива с внедрени функционалности за поставяне на мета данни, да може да се пренебрегнат, но честно казано рядко виждам някой да не ползва. Има си други тънкости, които никой дев на теми няма да да внедри, просто защото има вече десетки плъгини за това.Не ползвам SEO плъгини. Безмислени са.
Някои имат обаче често не пипам настройките. Слагам тагове и това е. За сметка на това обаче добавям инфо към снимките.Зависи от това какви теми ползваш. Ако се ползват такива с внедрени функционалности за поставяне на мета данни, да може да се пренебрегнат, но честно казано рядко виждам някой да не ползва. Има си други тънкости, които никой дев на теми няма да да внедри, просто защото има вече десетки плъгини за това.