T testkiwi Well-Known Member 2 Януари 2013 #82 От: Колко домейна имате? вече ни един. всичко на подставени лица само
Georgi Zlatev New Member 21 Януари 2013 #84 От: От: Колко домейна имате? DIDOkal каза: Само аз ли имам 1 домейн? Увеличете... Не си само ти колега след като ми изтекоха другите домейни и аз като теб останах само с 1. А и времето не позволява за повече
От: От: Колко домейна имате? DIDOkal каза: Само аз ли имам 1 домейн? Увеличете... Не си само ти колега след като ми изтекоха другите домейни и аз като теб останах само с 1. А и времето не позволява за повече
J jointsistem New Member 19 Февруари 2013 #85 От: Колко домейна имате? Не притежавам нито един домейн, за сега.
kamentk Well-Known Member 19 Март 2013 #87 От: Колко домейна имате? Аз от скоро съм горд притежател на 1 брой. По нататък и повече ще има ама трябва да дойдат идеите с какво да се напълнят.
От: Колко домейна имате? Аз от скоро съм горд притежател на 1 брой. По нататък и повече ще има ама трябва да дойдат идеите с какво да се напълнят.
С Стефан Киров New Member 10 Април 2013 #90 От: Колко домейна имате? Днес закупих един чуден домейн. Един ми е достатъчен
zerocool4 Banned 18 Април 2013 #91 От: Колко домейна имате? И аз имам един, и ми е достатъчен. Каква е ползата да имаш 100 домайна ?
nikolov_st New Member 8 Май 2013 #92 От: От: Колко домейна имате? И аз да споделя - имам 15 домейна. Идеята на тези, които имат повече домейни регистрирани е , че по всяка вероятност предлагат уеб услуги и закупуват за своите клиенти, но през техния профил.
От: От: Колко домейна имате? И аз да споделя - имам 15 домейна. Идеята на тези, които имат повече домейни регистрирани е , че по всяка вероятност предлагат уеб услуги и закупуват за своите клиенти, но през техния профил.
LazarovDesign New Member 9 Май 2013 #93 От: От: Колко домейна имате? zerocool4 каза: И аз имам един, и ми е достатъчен. Каква е ползата да имаш 100 домайна ? Увеличете... За сателитки, за отделни услуги, директории и прочие. По темата: само 1 домейн и то на главният ни сайт. За напред ще видим възможно е да ги мултиплицираме.
От: От: Колко домейна имате? zerocool4 каза: И аз имам един, и ми е достатъчен. Каква е ползата да имаш 100 домайна ? Увеличете... За сателитки, за отделни услуги, директории и прочие. По темата: само 1 домейн и то на главният ни сайт. За напред ще видим възможно е да ги мултиплицираме.
R rado114 Member 9 Май 2013 #94 От: Колко домейна имате? и аз имам един, като мисля да се съсредоточа да го развивам, пък нататък ще видим за повече
От: Колко домейна имате? и аз имам един, като мисля да се съсредоточа да го развивам, пък нататък ще видим за повече
KENGA New Member 9 Май 2013 #95 От: Колко домейна имате? Имам два домейна. На единият е онлайн магазин, а на другият - сайта ни.
A Aicheto Banned 11 Юни 2013 #98 От: Колко домейна имате? Момента разполагам с 4 домейна, но съм притежавал и над 20 домейна..
T TopFacebookPage New Member 13 Август 2013 #99 От: Колко домейна имате? 2 домейна и една сериозна ФБ страница... знам че не се брои, но все пак 8)