Е нямаше нужда да подксачаш така , не съм искал да засега никой просто отбелязвам , че идеята да получаваш повече кликове е свързана с това да публикуваш интересни неща на стената на страницата по време на нейното развитие.... а не да пуснеш мухата за новия рекорд и да зареждаш външни линкове без тотално никаква връзка от ден 1 .
И BTW използвам FB от 3 години и имам developer акаунт към facebook platform , и мога да им работя с API-то , лично съм правил приложения за FB . facebook Ads използвам от година и нещо ( едни от първите BG реклами съм ги въртял аз за 0.02 ! цента за 1000 impr. ) Нямам обикновен стандaртен потребителски профил , профила ми е Бизнес акаунт през който се виждат само статистики за страници и приложения който управлявам . Вероятно не знаеш какво е бизнес акаунт можеш да се разровиш из Help-a .
A по темата най - вероятно до няколко месеца БГ фейсбук-а ще е залят с страници , потребителите ще загубят интерес да се присъединяват , спама ще се увеличи 4-ри кратно . И сегашните големи страници ще останат най рентабилни понеже от сега нататък става все по трудно да се развие страница от 0 . В САЩ вече този момент е настъпил
Още веднъж dekemvri и момчетата от Razkritia.com извинявам се ако съм Ви обидил
Виждам че си точно момче