Само не разбрах от твоите недвусмислия, пишеш във връзка с последното споделяне или като цяло? Като ти чета коментарите из форума, ЯЖ-баба зелен фасул!Доста грешки виждам и аз за съжаление Българският не е много лесен откъм граматика, но без спазването ѝ често се получават двусмислици
Факт е, че колежката ми е пряка конкуренция. Факт е, че работя на по-високи цени. Разбира се, за да надграждам своите услуги редовно следя и какво предлага конкуренцията - цена/качество/срок и т.н. В тази тема многократно се изказват по няколко хиперлатива за нейната дейност (до две изречения). И свади е имало. И си мисля... този коментар отдавна мислех да го напиша. Но, за да няма хейт, а градивна критика е прекрасно, че го чета от друг.Зачетох 2-3 статии и текста на началната страница на авторка.ком. Не е добре.
Граматически грешки няма кой знае колко, но стилистични и лексикални (тъй май ги наричаха) - колкото щеш. Написано като от робот, мисълта е трудна за следене, изреченията са с тромава структура. За такива текстове в прогимназията учителката щеше да ми нашари тетрадката с червено и едва ли щеше да ми цапне повече от 3.5. Най-много 4-ка.
Вината очевидно е в образователната система. Бих препоръчал четене на повече книги и с времето би трябвало да се развие усет за писане на добри текстове.
Разбира се, можете да приемете коментарите по два начина - като хейт и като градивна критика. Във втория случай ще можете да подобрите своята работа, пък и високомерието по начало не е помогнало никому.Здравейте,
Ще помоля, след като не Ви харесва нещо, просто да не го коментирате. Има други теми, в които да разтоварвате от ежедневието си с хейт Благодаря!
А знаеш ли къде и как се слагат запетаи?----------
Честит 1-ви май! По случай този празник реших да споделя с Вас историята му. Статията не е написана от мен, а от OFFNews и я споделям с Вас:
https://offnews.bg/na-tozi-den/1-maj-den-na-truda-498409.html
Към услугите си на копирайтър, добавям и качване на продукти. В момента качвам продукти в този сайт: http://mousetoys.eu/search.html?phrase=house+of+marbles+
Честит празник!
Здр.извинявам се първо за глупавият въпрос но чооеко толкова си моее.какво е необходимо да мога да пусна обява.обръках се ограничени права и така ....