bastunakis New Member 30 Август 2010 #43 От: Коя поща използвате? GMail - Има безплатен POP и SMTP достъп.
mlazarov Active Member 28 Септември 2010 #44 От: Коя поща използвате? bastunakis каза: GMail - Има безплатен POP и SMTP достъп. Увеличете... А по-важното е че има IMAP
От: Коя поща използвате? bastunakis каза: GMail - Има безплатен POP и SMTP достъп. Увеличете... А по-важното е че има IMAP
web_services Member 28 Септември 2010 #45 От: Коя поща използвате? Не изневерявам на българското качество абв.бг
T the_storm_ New Member 3 Октомври 2010 #46 От: Коя поща използвате? що не сложите опция всички заедно
cyberpower New Member 3 Октомври 2010 #47 От: Коя поща използвате? gmail или google apps на собствен домейн. the_storm_ въпроса е коя ползваме най често, то и аз имам акаунти почти при всичките
От: Коя поща използвате? gmail или google apps на собствен домейн. the_storm_ въпроса е коя ползваме най често, то и аз имам акаунти почти при всичките
V vasill4o New Member 4 Октомври 2010 #49 От: Коя поща използвате? Абв за регистрации, за лични gmail, за работа собствени домейни.
R ReminD Well-Known Member 10 Декември 2010 #52 От: Коя поща използвате? Използвах хотмаил, постепенно преминах на gmail , доволен съм, лесно, бързо, удобно !
От: Коя поща използвате? Използвах хотмаил, постепенно преминах на gmail , доволен съм, лесно, бързо, удобно !
D docenta New Member 10 Декември 2010 #53 От: Коя поща използвате? Собствен домейн и yahoo.com (нямам оплакване за 11 години ползване ...)
U unhumannature Member 1 Януари 2011 #57 От: Коя поща използвате? gmail за важни неща и abv за спам repository
patco New Member 2 Януари 2011 #58 От: Коя поща използвате? Абв най-вече, не толкова защото ме кефи толкова, но просто защото още в началото с нея започнах
От: Коя поща използвате? Абв най-вече, не толкова защото ме кефи толкова, но просто защото още в началото с нея започнах
A adi Well-Known Member 17 Февруари 2011 #60 От: Коя поща използвате? Gmail и yahoo основно и mail.bg ползвам от време на време обаче вчера какво да видя ...всичките ми писма изчезнали от пощата, някой ги е изтрил Последно редактирано: 17 Февруари 2011
От: Коя поща използвате? Gmail и yahoo основно и mail.bg ползвам от време на време обаче вчера какво да видя ...всичките ми писма изчезнали от пощата, някой ги е изтрил