Кражба на сайт

diabolic.bg

New Member
И това, колеги, доживях да ми дойде до главата. Абонат на моя сайт за обмен на банери - wasteland-bg.com/banner/ , който учи програмиране или нещо подобно, да ми открадне сайта толкова нагло, че да прекопира цялата му първа страница буква по буква, дори с неграмотно написаните от мен правила на английски. Ето го "неговия" сайт - www . banner-exchange.comuf.com/

Искам да попитам, има ли вече специализиран орган, който да се занимава със защита на авторството и как да вляза във връзка, или направо да звъня на адвоката си?

Тоя е толкова нагъл, че ме потресе до мозъка на костите, чак треперя от яд в момента. Ето му автобиографията, за да си го знаете и да си имате едно на ум:

Здравейте,казвам се Галин Стефанов на 20 години от гр.Стара Загора.Завършил съм гимназия с профил "Информационни технологии".По настоящем съм студент във ВТУ Св.св."Кирил и Методий" специалност "Компютърни науки".Занимавам се с уеб дизайн и поддръжката му от близо 2 години,a през свободното си време със спорт и туризъм.Имам няколко проекта зад гърба си и съм готов да се изправя пред още много такива.Ако проектите ми са ви харесали и смятате,че аз съм вашият човек не се притеснявайте да се свържете с мен.За повече информация вижте секцията Контакти.

Предварително благодаря за съветите!
 
От: Кражба на сайт

Просто се свържи с него и му обясни какво мислиш по въпроса.

А въпросните текстове вече са махнати от сайта. Като гледам къде е хостнат вероятно става въпрос за сайт правен с учебна цел.
 
От: Кражба на сайт

Добре, приемам извинението и приключвам случая. Надявам се да не се повтаря, защото както е казал народът "веднъж стомна за вода, втори път, на третия - ще се счупи". Много побеснявам, когато някой ме настъпи.
 

Горе