Изпуши брато, съвсем се издуха нещо.Млатя олигофрени, като тези в подписа ми.
Ц. Маймуна си е маймун, дори допуснат във форум. За bdaa и обкръжение прошка няма.Изпуши брато, съвсем се издуха нещо.
Ц. Маймуна си е маймун, дори допуснат във форум. За bdaa и обкръжение прошка няма.
--------------------------------------------------------------------Нещо много си незадоволен май, че налиташ и на бой.
Що така ?
------------------------------------------------------------------
Айде пак да тривнеме емнайсет поста, но тоя път от дъно, моля !
А нещо по въпроса с тъпите подписи на съфорумеца няма ли да има ?
То и лошата реклама си е реклама, ама дали съм длъжен да търпя спам по всичките ми стари и нови теми и тъпи подписи ?
Я спрете всички.
Никой няя право да гони друг от форума
Тука всички сме еднакви - уебмастъри.
Ако ще се карате съберете си среща някъде в софия и се бийте там или квот ще правите.
Тук сме да работим,да се развиваме и да си помагаме, а напоследък кво стана.
Секи се за нещо се кара с другия.
Осъзнайте се малко в предприемач сме,не на боксов мач.
Започвам и друга тематика че сега ми е да пиша
Секи новак който се опитва да се развива и да работи тук.Всеки е започнвал с директории или нещо такова.
Някой пусни ли си обаче темата вие го нападате и не го оставяте.Добре че имаме изида и още 20-30 човека който знаят кво праят
И ся се карате зарад един тъп подпис
Работа се върши и докато се пишат коментари. Ако се засягах от олигофрени нямаше да мога да си пиша статиите и никой нямаше да ми плаща за тях.Тук сме да работим,да се развиваме и да си помагаме, а напоследък кво стана.
И ся се карате зарад един тъп подпис
не е въпроса в подписа а в злобните забележки на harkon, нямам нищо против малко весело но той го прави по доста неприятен начин, не 4е е болка за умиране де ама дразни
Направо катинара дойде. Детската градина пак...Идва метлата....
Вървете да си мерите пишките на друго място