И аз съм на същото мнение даже мисля, че няма дори и 10 лева в джобаа за мойто предолжение ниши неказа :? а още иска...Супер несериозен ми се виждаш,с тея 22 мненя и си тръгнал да копуваш форум до 200...просто незнам кой ще се навие,или поне ти трябва да пратиш парите 1 ви,а като гледам колко несериозно подходи към предолжението ми ,едва ли си сериозен копувач,и най-вероятно искаш да си направиш мнеия в форума(да спамиш с 2 думи) за да можеш да пишешв Money exchange (нз дали така се пише ) или просто да събереш мненя да нете смятат за новобранец...
аз бих казал че вие двамата (fena01 и iliqnktz) сте две малки идиотчета на който дори и не съм длъжен да ви отговарям! (сигурно другите ще се съгласят)
fena01, ти какво си ми предложил ? в кутията ми с писма не виждам от теб... а да не говорим че с твоя правопис не мога да те взема на сериозно даже ще си помисля че се майтапиш... и какво като съм с 22 мнения? не мога да имам 200 лв. ? хахааха аз да не съм спамер като теб ? не съм дошъл тук мнения да правя...
и не е за да мога да пиша тема за обмен на пари ! Увержам те че там никога няма да пусна тема! Гарантирам ти го пред целия форум!
iliqnktz, ти ако имаш 10 лв. сигурно се кефиш като циганче на вафла ?
твоето предложени воъбще го подминах защото нито ми се струва сериозно нито има някакъв смисъл от този сайт...
знаеш ли какъв сайт ми предлагат за 50 лв. ? ти за този ще ми искаш 10 лв. хах
нищо няма твоя сайт! аз гледам - посещения, дизайн, система, домейн - поне едно да беше в твой плюс..а то нито и едно ...
Поздрави.
На който НЕ съм отговорил то е по някоя от тези причини:
- или ще си помисля
- или съм получил няколко писма и не мога да отговоря на веднъж
.. сега като гледам не съъм отговорил само на 2-3- ма човека...
Чакай чакай малко,сега ти кой беше да та обиждаш наляво надясно?Може да съм дал лс ня някой др,да съм объркал,но нужно ли е да обиждаш?Някав си царвул дето незнае какво става,ще се заяжда с правописа ми и тн,бил съм спамер,а ти пишеш глупости.Като те гледам неможеш да си инсталираш 1 система (wordpress.joomla,durpal)а ще говориш,че нa iliqnktz сайта е бил зле и тн,ами направи си по-хубав като си толкоз добър.Като те гледам правиш се на голямата работа а всъщонс си някакво хлапенце,дето се е добрало до на майкаму/бащаму кредитната карта и хвърля пари насам натам!аз бих казал че вие двамата (fena01 и iliqnktz) сте две малки идиотчета на който дори и не съм длъжен да ви отговарям! (сигурно другите ще се съгласят)
fena01, ти какво си ми предложил ? в кутията ми с писма не виждам от теб... а да не говорим че с твоя правопис не мога да те взема на сериозно даже ще си помисля че се майтапиш... и какво като съм с 22 мнения? не мога да имам 200 лв. ? хахааха аз да не съм спамер като теб ? не съм дошъл тук мнения да правя...
и не е за да мога да пиша тема за обмен на пари ! Увержам те че там никога няма да пусна тема! Гарантирам ти го пред целия форум!
iliqnktz, ти ако имаш 10 лв. сигурно се кефиш като циганче на вафла ?
твоето предложени воъбще го подминах защото нито ми се струва сериозно нито има някакъв смисъл от този сайт...
знаеш ли какъв сайт ми предлагат за 50 лв. ? ти за този ще ми искаш 10 лв. хах
нищо няма твоя сайт! аз гледам - посещения, дизайн, система, домейн - поне едно да беше в твой плюс..а то нито и едно ...
Поздрави.
На който НЕ съм отговорил то е по някоя от тези причини:
- или ще си помисля
- или съм получил няколко писма и не мога да отговоря на веднъж
.. сега като гледам не съъм отговорил само на 2-3- ма човека...
Не ти прави чест да даваш подобни квалификации баце. Айде сподели да видим какъв сайт ти предлагат за 50лв.?
Чакай чакай малко,сега ти кой беше да та обиждаш наляво надясно?Може да съм дал лс ня някой др,да съм объркал,но нужно ли е да обиждаш?Някав си царвул дето незнае какво става,ще се заяжда с правописа ми и тн,бил съм спамер,а ти пишеш глупости.Като те гледам неможеш да си инсталираш 1 система (wordpress.joomla,durpal)а ще говориш,че нa iliqnktz сайта е бил зле и тн,ами направи си по-хубав като си толкоз добър.Като те гледам правиш се на голямата работа а всъщонс си някакво хлапенце,дето се е добрало до на майкаму/бащаму кредитната карта и хвърля пари насам натам!
Благодаря Ви.@georgi34 -имате лс с оферта