Едно приятелче, с което комуникираме, беше втори в гугъл и познай... Директно му свалят сайта, получава си писъмца от бопа директно в мейла.Ставаш известен сайт и тебе няма да те пипат.
Не исках да рекламирам ама, filmisub.com, filmi2k.com, има и ощеКои са тези сайтове? Интересно ми стана? Такъв сайт получава БАН още с пускането си. Дори не стига до момента, в който започва да се избива като инвестиция.
Да де, ама бопа пак се заяжда.Филмите във filmisub и останалите като него не се хостват при тях. Иначе няма да изкарат и 1 ден.
За 4. при тези сайтове не стигат, но до колкото знам тези като seirsanduk ги режат здраво.Какво могат да направят БОП:
Можеш сам да прецениш рисковете и евентуално как да ги намалиш до минимум.
- Пишат на хоста да те резне.
- Пишат на мейла от хуиза.
- Пишат на рекламните мрежи с искания (каквото мине): да дадат инфо за тебе или да те резнат.
- Пишат на регистрара на домейна ти (като гледам не стигат дотам).
Знам къде е, хостнал съм няколко филма. Ама файда ако се разрастна ще получа мейлче с предупреждение и после сещаш се.Никой ли не си прави труда да разбере как работят тези стрийминг плейъри или поне да види към кои домейни се връзва браузъра му, докато зарежда съдържанието? Всеки съвременен уеб браузър има някаква конзола, която да улесни потребителя при подобни проверки или "индустриален шпионаж"
Seirsanduk чак ми е чудно как се задържа толкова много време.За 4. при тези сайтове не стигат, но до колкото знам тези като seirsanduk ги режат здраво.