Айпи адрес на лично
Ами продавай, дано тисе отвори парашутя, ама щом тука нени зачиташ, как ще продадеш навънка,,, я не знаюФенче, само срещу ип адрес. Ако не знаеш как се праща лично съобщение си напиши ип адреса в темата.
@prodavalnik каква мунита? Докато видиш съобщението ми, после докато ми пратиш отговор и аз го прочета кой знае колко време ще е минало. Може да се спъна в кабела на рутера и да го ресетна...
Ти не продаваш, ти се опитваш, но като ти гледам репотацията и начина на писане само с опитването ще си останеш.
Не е това, аз не продавам сайт, а система. Щом съм написал, че искам ип за да дам достъп до демото, едва ли е публичен сайт...http:// magazinera. bg/
това ли е ?
Не е това, аз не продавам сайт, а система. Щом съм написал, че искам ип за да дам достъп до демото, едва ли е публичен сайт...
Uphero, не си ми писал нищо, така че не знам какво чакаш.
Следи си темата.Малко по-спокойно, не съм ти търсил ип-то в темата щото само на спамърчето казах и на амитрев казах, ако искат да си сложат ип в темата.
както и да е, знам че няма да купуваш, но съм ти писал лично с адреса на сайта.
допълни админ панела и дай цена.
Казал съм демото как може да се види, не искам да му правя снимки и няма да направя
Ако съм искал да съм направил...
Ни знам що мислиш, че тъпо, ма ни са ядосфам.