Честно казано въобще не съм гледал годината като я взех. Така го казах защото не е специално търсено и ги взех от уличен търговец, който вече прибираше. После видях годината. Това си е направо в зората на соца. Богато илюстрирана, с дебели корици. Интересното е, че почти всички книги бяха тъпотии като любовни романи. Отгоре на всичкото си взех и Господин Тау просто сякаш не е отваряне. Това досега няма нищо странно. Странното е че взех една фейлетонна книжка тип комикс за Гиньо Ганев, която е подписана от него за Георги Софкин. Че чак и телефони има. Между другото я прочетох, човека рано се е усетил, че цялата тази работа с демокрацията е като байганьовщините след освобождението.
П. С. Аз гласувам за логото, което харесах. Първия вариант. Мен лично логата не ме впечатляват особено. Нито съм си правил някога педикюр.
Благодаря на всички за участието. След преглед на всички предложения, момичетата се спряха на логото на
s-graphic-design. Моля да остави банкова сметка и детайли за да изпратя наградата.