Магенто платформа - променям детайли на продукт, но не се отбелязват на сайта.

Здравейте! Опитвам се да променя детайлите на продукти в онлайн магазин, но когато натисна "Save" или "Save and Continue", промените не се отбелязват в магазина, а само се запазват в администраторския панел. Попитах във форума за помощ на Магенто и предположиха, че трябва да дам "refresh" и "flush" the cache. Ок, аз наистина имам това съобщение отгоре в панела. Давам рефреш/ флъш и съобщението изчезва до момента, в който не сейвна промените на някой продукт - тоест рефреш - флъшовете ми все едно не са се случили. Отново давам рефреш/ флъш, много пъти кликам, но като стигна запазване промените на продукт - те отново не се отбелязват, а съобщението се показва отново за cache-a. За да питам допълнително в Магенто форума ми трбябват точки, тоест не мога да се върна с доуточняващ въпрос. Имате ли идея защо става така и защо реагира на флъш/рефрешовете само докато реша да сейвна някоя промяна?
 
От: Магенто платформа - променям детайли на продукт, но не се отбелязват на сайта.

Оваряш с FTP var/cache и триеш всичко. После виж пак дали ще ти се обновят промените.
 
От: Магенто платформа - променям детайли на продукт, но не се отбелязват на сайта.

Погледнах в Гугъл какво е това с FTP var/cache, но за това май е нужен достъп до кода на програмата, а аз повече от основните неща от админ панела не разбирам. Пуснах съобщение за бъг в Магенто, гледам че много подобен бъг с Blocks HTML output е репортнат началото на Септември и е в процес досега. :-o Доколкото ми се изясни - трябва някой друг да го пипне. Благодаря ти!
 
От: Магенто платформа - променям детайли на продукт, но не се отбелязват на сайта.

Ами тва с FTP-то всъщност е лесно, надявам се имаш достъп до хостинга си :) Не е нужно и да е FTP. Логваш се в конролния панел на хостинга, от там папката на магентото и вътре търсиш папка var и в нея папка cache. Влизаш в последната и изтриваш всичко.
 

Горе