Та така здравейте на сички предприемачи. Първо не пиша да се хваля или нещо просто искам да има някъде да пиша за да седа стимулиран.
Та така решил сам да създам няколко сайт като network която предимно ще изкарва пари от адсенсе.
Ето и какво сам замислил
На първо време се прават 2 сайт в една нича която сам си избрал ( не искам да споделям )
Сайт 1:
15 уникални теми за сайт
35 теми за промотион с link back за моят сайт
$100 на други stuff
1000+ directory субмисионс
500+ блог комменц
Хуб Pages
Squidoo Pages
Сайт 2:
ше е същото кат 1
яко работа и без да се отказвам.
Тва нещо сам решил да го разпределя на 3 месеца докато завърша проекта.
Задал сам крайна дата 30 Януари 2009 до тогава ситовете ми требва да правят по $5 - $10 на ден говоря секи по отделно. Ще се стремя към СЕО траффик и нищо друго
Сега някои от вас ще кажат че $5-10 доллара не са много е добре по ли е хубаво да направя сайт за 2 месеца дет изкарва $20-30 на ден и след 2 седмици google да ме индехира смисъл сандбоха ?
Та така другият проек ще се съдържа от 10 сайт в който ще са мини ситове... Ситовете ше се с еднаква тематика
Сайт 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
2 теми за сайт - уникални ест
1000+ directory субмисион
200+ блог комменц
Squuido и Хуб Pages
Така дано потръгне сичко на тези ситове ше си прая бацклинкове от моите всеки един от тях...
Целта ми е да ги направя да се ранкват добре в google и след около 5 месеца да изкарвам около $2-5 на ден от сайт което не е никак много и изобщо е нищо но като ги съберем става добра печалба...
Пиша темата нарочно за да ме държи мотивиран...