НАЕМАМ: PHP програмист зa Customer Payment Portal

Рейтинг - 100%
5   0   0
Здравейте :)

Ето каква е концепцията:

В бизнеса ни има елемент, където клиентите плащат 10$ всеки месец повтаряща се такса.
Използваме BrainTree като merchant account и те имат опцията за recurring плащания с тях и я използваме. Програмист е свързал формата за плащането за 10$ и дефакто от BrainTree запаметяват картата и на човека автоматично му се дърпат пари всеки месец ( с неговото съгласие )

Проблема е обаче, че хората нямат контрол само да спират абонамент си и да сменят картата с която плащат и да видят кога трябва да платят ... освен ако не ни пишат и ние не го направим за тях.
Затова искаме да работим с developer (php, защото е популярен език), който да нпарави платформа за нас или по-скоро за клиентите ни, където :

- Общо взето си го представяме като онлайн платформа, където те се вписват и могат да видят кога са платили таксата от 10$, кога ще им вземе пари отново ... и да я спрат, ако искат ... както и да сменят картата си.
-Общо взето като membership portal инсталиран някъде в нашия сайт, където те влизат и виждат какво се случва покрай тая такса и имат контрол.

Много ми е интересно как би работило това, тъй като постоянно работим с програмисти за повечето проекти, но това е нещо, което не сме правили досега. Аз си го представям, че ще се свърже с BrainTree merchant accounta по някакъв начин и ще стане.

Моля пишете коментари какво мислите и ми пишете на лично с предложения и оферти.

Поздрави,
Павел :)
 
Последно редактирано:
От: НАЕМАМ: PHP програмист зa Customer Payment Portal

Преди ден завършихме този проект с @nab4o
Изключително съм доволен от него. Коректно момче, с което си струва да работите :)
Препоръчвам ! :beer:
 
От: НАЕМАМ: PHP програмист зa Customer Payment Portal

Благодаря за хубавите думи.

Много коректен работодател :)
 

Горе