Здравейте. Не ги разбирам много нещата, но досега ползвам Superhosting.bg на максималния пакет "Суперхостинг" - 324 лв. на година. Преминах към него, заради уверенията на "съпорта" , че процесорното време ми е изчерпано на по-ниския план. В план "Суперхостинг" има кеширащ мениджър, с който се намаля изключително много процесорното време. Много съм доволен от качеството - съпортът им е изключително добър. Но имайки предвид цената, и това, че доходите ми от блога са изключително скромни - под тази сума от 320 лв - обмислям вариант да се включа към друга фирма за хостинг. Четох много и видях адски много негативни коментари за NS1 - сървърите им изгаряли , бекъпите се триели и всякви други темподобни - не знам кое е истина и кое лъжа. За останалите фирми в БГ също видях негативни коментари, а от Суперхостинг всички са доволни.
Можете ли да ми препоръчате чуждестранна фирма, която осигурява добър хостинг за територията на България, тъй като читателите ми са основно българи и блогът е на български. Търся качество като на СУперхостинг - с опцията кеширащ мениджър и цена - по възможност наполовина. Комуникацията на английски със съпорта за мен не би била проблем.