Здравейте и от мен...
Аз първо си прописах във форума, пък после видях темата, но ... чак сега ми се наложи да търся инфо за репутацията и така попаднах тук...
Намерих форума през Гугъл преди месец някъде, трябваше ми реклама във ФБ, впоследствие започнах да чета и да участвам в темите, макар и не чак толкова усилено, просто предпочитам да трупам знания, отколкото да бърборя
))
Имам едно питане:
Виждам, че имам репутация от трима потребителя, точките са общо 791... Гледам, че ми оставят и коментари към репутацията. Трябва ли по някакъв начин да отговоря ? Питам, защото не бих желала да ме сметнат за 'борсук' :wink: Или не е нужно да се отговаря.
Също така виждам, че има два вида репутация: едната в зелено под ника, а на другата пише Rep Power. Аз лично стигам до заключението (не, че много ме бива в мисленето, но поне опитвам чат/пат) , че зелената репутация е дадена въз основа на мнения във форума, които са допаднали на някого. А другата предполагам се дава, ако си ползвал нечии услуги... Досега съм ползвала услугите на три момчета и момичета и се чудех дали мога да им дам някаква репутация.
Много ще съм благодарна, ако ми обясните това/онова.
:-|