rtx Member Рейтинг - 0% 0 0 0 10 Октомври 2019 #1 Здравейте, търся човек за настройване на вариации от готов .xml фийд. Трябва ми само да се нагласи един продукт да изкарва: размери и цвят, като шаблон, за да мога да си импортна другите продукти. Пишете ми на лично. Поздрави!
Здравейте, търся човек за настройване на вариации от готов .xml фийд. Трябва ми само да се нагласи един продукт да изкарва: размери и цвят, като шаблон, за да мога да си импортна другите продукти. Пишете ми на лично. Поздрави!
I ilianskia Member Рейтинг - 0% 0 0 0 11 Октомври 2019 #3 Здрасти Ето ти туториал как се мапват вариации с плъгина. Ако не можеш да се оправиш пиши на лични, ще се опитам да помогна Поздрави
Здрасти Ето ти туториал как се мапват вариации с плъгина. Ако не можеш да се оправиш пиши на лични, ще се опитам да помогна Поздрави
rtx Member Рейтинг - 0% 0 0 0 11 Октомври 2019 #4 Здрасти. Благодаря! По него се мъчих, но нещо не се получи.
Vladislaw Active Member Рейтинг - 87.5% 14 2 0 12 Октомври 2019 #5 В клипа всичко е показано... Трябва да е платен модула за да работи.