$INeed$
Well-Known Member
От: Не могат да икарат депутатите
Какво обектвни факти бе? Вие не сте добре. Некви хора, нео си говорят. Много активни медиите сега, така е като няма пари - глад и мизерия и Бойко да дойде да им плаща пак да реже ленти по 2 пъти на ден. Ама сте овце, брат.
Какво уналоважаване бе човек. Ти това протест ли го наричаш? Кой в каквото иска да вярвам. Аз вярвам, че идиотите там не ме рпедставляват, нито тези в парламента, нито тези извън него. А ако искат и да се мятат пред автобусите.Омаловажаването и опитите за пренебрегване на фактите не променят фактите.
В категория политика взеха да преобладават субективните възприятия на вярващите. А не относително обективни коментари.
Какво трябва да кажа? Ти заявяваш - шепа. Аз да ти опонирам, че са няколко шепи ли? Или легион?
Странника заявява - преврат. Блинки вярва в две партии, дошли на власт с етнически вот.
Сервантес отдавна брилянтно е описал, че дон Кихот и неговия мироглед са нещо неподлежащо на промяна.
Какво обектвни факти бе? Вие не сте добре. Некви хора, нео си говорят. Много активни медиите сега, така е като няма пари - глад и мизерия и Бойко да дойде да им плаща пак да реже ленти по 2 пъти на ден. Ама сте овце, брат.