Здравейте колеги. Чета от няколко дни постовете ви относно AdSense, но така и не намерих точните отговори на въпросите ми. Понеже тук голяма част от вас са далеч по-опитни в тази сфера от мен реших да отворя тема и аз. Две години работих с EasyAds и реших да сменя фирмата, тъй като съм недоволен. Пуснах си единия от сайтовете към AdSense и ни одобриха за два дни. Сега обаче за три дни сме заработили едва 0.60 цента, което според мен е доста несериозно (това е за три дни). Прави ми впечатление и че CPM рекламата е в брутално ниски нива - едва по няколко импресии на ден (до 100). RPM-то ми е oколо 0.02-0.05 на ден...
Сайта, който съм пуснал през тези дни не е падал под 3к посещения, като имаше и дни до 13к (спортен е). Ден преди AdSense пуснахме и реклами от Е-таргет, като там за 4 дни направихме близо 5 лева.
Та към въпроса ми. Пречат ли си двете платформи и да очаквам ли от AdSense да се дигнат приходите с минаването на повече дни?
Благодаря ви предварително!
Сайта, който съм пуснал през тези дни не е падал под 3к посещения, като имаше и дни до 13к (спортен е). Ден преди AdSense пуснахме и реклами от Е-таргет, като там за 4 дни направихме близо 5 лева.
Та към въпроса ми. Пречат ли си двете платформи и да очаквам ли от AdSense да се дигнат приходите с минаването на повече дни?
Благодаря ви предварително!
Последно редактирано: