Здравейте всичкиЧета форума от седмица и първото нещо,което ми направи много добро впечетление е как хората обменят идеи и си помагат взаимно,все неща неособено характерни за българина.Сега да кажа нещо за себе си.На 21 съм,студент трети курс в УНСС.Преди да попадна на форума само бях чувал за интернет маркетинг,правене на пари от интернет и т.н.Изчетох доста теми и съм наистина заинтригуван от идеята да създам нещо свое в нета и да изкарам пари от него.Трябва да отбележа,че харесвам науката маркетинг и съм изчел доста материали и няколко учебника,но не знам дали това ще ми е от полза тук.Проблема идва от това,че съм абсолютно "бос" в сферата на компютрите и компютърните технологии(познанията ми се свеждат до сваляне на филми/игри,работа със Word,Excel и подобни),но имам желание да се науча.Видях,че на начинаещите препоръчвате първо да си направят собствен блог.Въпроса ми е може ли да прескоча тази стъпка и направо да премина към направата на сайт,като за целта ще изуча програма за направата му(HTML или?)Също така по какви критерии да избера съдържанието на сайта/блога.Имам доста интереси и неща за които мога да пиша(история,животни,мистика,бойни спортове,бодибилдинг и др.)Та въпросът ми тук е,как да избера съдържанието,коя тема ще се котира и ще привлича повече хора от друга.На първо време това са нещата които ме интересуват.Простете ако на въпросите ми е отговорено в други постове.
Поздрави и успехи
Поздрави и успехи