beautyFear
Well-Known Member
От: Офлайн бизнес отстъпки за колеги
Къде може да ги видим?
Къде може да ги видим?
Занимавам се с продажба на компютри, сървари, телефони, таблети, телевизори, както и предлагам гаранционен и извънгаранционен сервиз за тях.
Също така предлагам зареждане на фирми с офис консумативи и локална ИТ подръжка.
Може да давам цени на часни лица и фирми с отстъпка но само след индивидуално запитване.
Ако за някой такива неща представляват интерес може да ми пише тук или да ме намери на 0882710015 - Георги
П.С. имам и много гейминг периферия
Имаш ли сайт в който може да се разгледат телевизорите?
Занимавам се с продажба на компютри, сървари, телефони, таблети, телевизори, както и предлагам гаранционен и извънгаранционен сервиз за тях.
Също така предлагам зареждане на фирми с офис консумативи и локална ИТ подръжка.
Може да давам цени на часни лица и фирми с отстъпка но само след индивидуално запитване.
Ако за някой такива неща представляват интерес може да ми пише тук или да ме намери на 0882710015 - Георги
П.С. имам и много гейминг периферия
Всеки който има някакъв офлайн бизнес може да си предлага услугите тук с намаления за колеги при следните условия:
- Да имате положителна репутация/трейдър и да сте членове на форума да речем от поне половин година ( това може да го променим ако кажете )
- Да не пращате ЛС да досаждате или да се пробвате с хард селинг, пишете си какво предлагате как и.т.н. и това е, ако някой иска да си ви праща ЛС с въпроси.
- Да не прекалявате с подробности и.т.н. - не се знае кой чете форума и колко е добронамерен, има ги всякакви, така че умната . Да кажете какъв бизнес имате офлайн в България може и да ви изиграе лоша шега ако сте много детайлни.
- Предлагам и да няма линкове към сайтове в темата, пишете просто какъв продукт или услуга предлагате и това е, нека алъшвериша да е на ЛС
- Забравете за разни смешни и дребни хитринки - ако ще правите намаление правете поне 20%, това е повече тема за взаимопомощ отколкото за търговия - аз така го виждам.