Благодаря ти. Засега успях да премахна рамката, която captions създават, както и фона. Мога да ги подравнявам наляво и надясно, но не успях да намеря тази част от кода, в която да променя размера на шрифта. Би трябвало да е тук:
.wp-caption p.wp-caption-text {
font-size: 11px; <--- този ред
line-height: 17px;
margin: 0;
padding: 0 4px 5px;
Но в темата ми, същия блок изглежда така:
.wp-caption-text { margin-bottom: 0 }
dl {
.wp-caption p.wp-caption-text {
font-size: 5px !important;
...
}
Когато редкатираш картинката през TinyMCE той сам ти пише шорткода, като попълниш полето caption (скриншота)"Може и през редактора да го правиш, сам ще ти напише шорткода." - това не го разбрах.
Пробвай да добавиш условията за шрифта сам.
.wp-caption-text { margin-bottom: 0; font-size: 11px; }
За това съществуват дъщерните теми. А хората, на които създаването на такава е непосилна задача могат да използват това.Не мога да намеря и плъгин с който да мога да добавя нов темплейт към тези които вървят с темата.
Не знам какво да правя с това. На мен ми трябва в самото меню widget да добява нов sidebar към sidebars на темата.За това съществуват дъщерните теми. А хората, на които създаването на такава е непосилна задача могат да използват това.
Добавянето на нов сайдбар не е кой знае колко трудна задача. Достатъчно в да намериш настоящия в темата да го разгледаш и да създадеш нов с различно име.Не знам какво да правя с това. На мен ми трябва в самото меню widget да добява нов sidebar към sidebars на темата.
Щом за махнати от админ панела, ако има кеш го изчистете. Друг относително лесен вариант е да редактирате css за показване на дата сЗдравейте, как мога да махна датата на публикациите?
kpetrov, Nov 3, 2016Добавянето на нов сайдбар не е кой знае колко трудна задача. Достатъчно в да намериш настоящия в темата да го разгледаш и да създадеш нов с различно име.
Повече по-темата.
.entry-date {Здравейте, как мога да махна датата на публикациите? От админ панела махнах датите, но в сайта продължават да излизат...
Благодаря предварително.
разбираш ги обаче, майсторче си.entry-date {
display: none;
}
Добавете този код в stylesheet.css на child темата ви.
Как позна. Кандидат-майстор по консервативна Американска политика съм.разбираш ги обаче, майсторче си
https://wordpress.org/plugins/restrict-user-access/Благодаря, махнах датата с WP Date Remover
Сега съм пред друга дилема, като се регистрирам с обикновен потребител ме пуска да гледам всички статии, а не искам да е така. Кой плъгин да използвам, за да не допуска обикновенните потребители до файлове, статии и тн?
Няма защо.Много ти благодаря!