От: Поредната БГ мама
Друг луд - ами да забраним раждането или как?
Няма да е лошо да го забранят...
ПИСНАЛО МИ Е ОТ ДЕБЕЛИ ЦЕЛУЛИТНИ КРАВИ МИСЛЕЩИ ЧЕ СА РОДИЛИ ПОРЕДНИЯ МЕСИЯ...
Със самочувствие на английска лордеса и то само защото са спали без гащи...
Горките, толкова са заслепени от най-голямото постижение в живота им, след абитуриентският им бал, че се самозабравят и превъзнасят.
Толкова са горди че са родили и че са изпълнили задачата си и вече не се очаква от тях да са слаби и елегантни, защото си имат оправдание.
Прехвърлят всички надежди на детето. Ние с татка ти не успяхме в живота ама ти дано успееш... и така поколение след поколение... да но само в по-малко от 1% от случаите скъпоценното им детенце ще стане нещо повече от родителите си...
И така бг мамите се отдават на плюскане и лечение на ХЕМОРОИДИ, ЦЕЛУЛИТ И СТРИИ... и от заседяването, глезотии те на келеша и куп житейски лайнарщини, стават нервни , комплексирани и раздразнителни...
И изобщо... много мразя МАЙКИ С ДЕЦА - ОСОБЕННО ПЪК ТАКИВА ОТ ОЛИГОФРЕНСКИ ФОРУМ КАТО БГ МАМА...
И НЯМА ДА ЗАБРАВЯ КАК ЕДНА ТЯХНА ДЕБЕЛА И МАЗНА, МНОГО ДЕБЕЛА И МНОГО МАЗНА И УЖАСЯВАЩО ГРОЗНА ЧЛИЕНКА СЕ ОПИТА ДА МЕ ИЗМАМИ С 3 000 ЛЕВА!!! ПОНЕЖЕ НЯМАЛА ПАРИ ДА СИ ГЛЕДА НОВОРОДЕНОТО ЛАЙНЕ, ЗАЧЕНАТО ОТ ПИЯН ТЪПАНАР, КОЙТО В ПОСЛЕДСТВИЕ ИЗБЯГАЛ.
ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ СА МИ ВСИЧКИТЕ...
И КАТО СЕ ЗАМИСЛИШ КАК ДА И ОТМЪСТИШНА ТАКАВА?
ТЯ Е ГРОЗНА ДЕБЕЛА ПЪПЧИВА? МАЗНА? И НЯМА ПАРИ... ПРЕЕБАНА ОТ ЖИВОТА ПО ВСИЧКИ ЛИНИИ.
ДЕТЕТО И НЯМА ДА ПОЛУЧИНОРМАЛНО ВЪЗПИТАНИЕ И ЩЕ СТАНЕ ПОРЕДНАТА УТРЕПКА?
КАКА ДА НАКАЖЕШ ТАКАВА КАТО ТЯ ЦЯЛ ЖИВОТ СТРАДА...
СЕДИШ СИ И И СЕ ЧУДИШ ЗАЩО НЕ СЕ Е САМОУБИЛА ДОСЕГА.