Статистика малко от последните години
Кубрат:
2014 - 2 мача
2015 - 2 мача
2016 - 2 мача
Общо: 24победи /1 загуба (12 с нокаут)
Джошуа:
2014 - 7
2015 - 5
2016 -3
Общо: 17 победи /0 загуби (17 с нокаунт)
Ето да погледате и да сравните с мача тази вечер и да видите какво го чака Кубрат.
Сравнението не е уместно, като цяло. Антъни е на 27, нормално е да е играл повече пъти в годината, Пулев отива към края на кариерата си. Преди и той е правел по 4-5 мача на година, но вече няма как, на друго ниво е. Пулев има повече опит от Джошуа, съперниците му не са торби, с каквито се бие Джошуа. Кажи ми един сериозен противник, който е срещал Джошуа? Ще ти кажа няколко по-сериозни имена, които Пулев освен, че е срещал, е и победил - Чисора, Томпсън, Устинов... Съперници, които са наистина опасни и добри. Говоря за тогава, когато е играл нашия с тях, а не сега. Ако наистина се срещнат вероятно Джошуа ще победи, понеже просто Пулев няма чак такива "нокаутиращи" удари, за да му забави темпото. Но, пък ако бяга и играе дистанция, пуска ляв прав, отвреме на време и десен, може и да изкарат мача по точки и нашия да вземе победата.
Не знам фен ли си на AJ, но за мен е леко-прехвален боксьор. Просто още не е срещнал истинските противници, играе предимно със сила, не си използва дистанцията както трябва. Не се знае и дали има брадичка. Тромав е, върви тежко. Иначе на визия го докарва, силен е доста. Но бокса не е само сила, а и техника и късмет. Вероятно Джошуа ще се срещне с Кличко, но може и с Пулев. Дано нашия го бие!