Предлагам: Преводи на сайтове , изходни преводи на /гръцки и български език/

Албена ПК

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Моята работа е да проектирам и да създам съдържание, което ще подчертае вашия бизнес и сайт, който ще ви осигури повече трафик и повече продажби. Мога да ви превеждам ,редактирам, коригирам с преводи на гръцки език.
Превеждам всякакви видове текстове на /гръцки и български език/и от /български на гръцки език/ в области на Художествени, Търговски, Икономически, Общи и Технически теми/,С1 ниво на владеене на гръцки език .Корекции през превод на сайтове, изходни преводи в областта на:
– Музика;
-Дрогерия, козметика, фармация
– Сладкарство и кулинария, хранителни стоки;
– Природни/здравословни продукти;
-Стоки за дома, хавлиени кърпи, халати, спално бельо, завивки, покривки известни с високото си качество;
-Мебели и предмети;
– Отоплителни тела, гамата продукти -вакуумно-тръбни соларни системи за загряване на вода, термопомпи и климатици за отопление и охлаждане, електрически бойлери
– Домашни любимци;
– Ботаника;
– Фармацевтика и козметика;
– Алтернативно лечение; Морелечението;
-Туризъм, хотелиерство, Балнео и спа туризъм;
Мога да предложа текстове с висока уникалност и по теми, като психология, астрология, мода, празници и традиции, и други.
Ако не сте си представяли какво ще включва вашият сайт, можем заедно да създадем стратегията за съдържанието, но и да напишем текстовете (copywriting), които ще говорят за вас и услугите, които предлагате.
И накрая, ако търсите как да инвестирате във вашите читатели на блогове за повече трафик, но също така да го споделите с абонатите си чрез имейл маркетинг, изпратете ми съобщение.
 

Горе