Какво решение... изписаха се над 20 страници с всякакви възможности...Държите се оскърбително, спрямо колегата Пенчев, а реално никой не посочи конкретно решение на казуса.
Е то си личи, че не си забогатял, с кокошарски аматьорски изпълнение трудно се правят пари.Спете спокойно, не съм забогатял.
Държите се оскърбително, спрямо колегата Пенчев, а реално никой не посочи конкретно решение на казуса.
Също така и ако е намерил/откраднал портфейл, вътре е намерил лична карта и дебитна карта, пак същото.Защото съм добър чУвек ще ти кажа как става номера без пин код, ако реално картата е на майка ти. От нея се иска само да ти прати снимки на личната карта. Правиш един акаунт на името й в бет365, верифицираш го с въпросните снимки на картата, вкарваш парите в сайта, добавяш и твоя карта, после телиш. Парите са в твоята сметка без изобщо да се налага да ходиш никъде. И само гледай да не си забравиш пин кода!
П.С За най-благополучно развитие би било добре да се прехвърлят на друга сметка на майка ти, за да фигурира втората карта в бет365 пак на същия човек регистриран в сайта.
Ти що се вреш, да ми почешеш задника, без да съм те викал ?Неговия казус може на го реши само психиатър.....
Яла да ми седнеш на чесалото и така ще те начеша, че сърбел няма да усетиш поне докато се върне майка ти от гурбет. Нахилил съм се така, защото по цял ден ме забавляват карикатури като тебе.Ти що се вреш, да ми почешеш задника, без да съм те викал ?
Ти не си ли за психиатър ?
Като гледам как си се ухилил, май си ме изпреварил и се намираш във веселата болница
Тя като гледам и на генетиката не е фен.Майка е с обикновен тел (слаба камера).
Жената е на 57 години и не е фен на ит технологиите
Защо го притесняваш?алък си. Нямаш си жена и си драскаш по цял ден из темите на хората. Че то коя ше седи с теб. Трябва да е с две жълти книжки .
Ай кажи ся, какво толкова все идваш да ми пишеш в темата. Фен ли си ми станал ?
Знам че съм харизматичен, но не ми досаждай моля
Цял ден те рапортувам. Така досаждаш и на админа. Гледай си жалкия живот и недей да ми спамиш, че заради теб притеснявам blinky.
алък си. Нямаш си жена и си драскаш по цял ден из темите на хората. Че то коя ше седи с теб. Трябва да е с две жълти книжки .
Ай кажи ся, какво толкова все идваш да ми пишеш в темата. Фен ли си ми станал ?
Знам че съм харизматичен, но не ми досаждай моля
Цял ден те рапортувам. Така досаждаш и на админа. Гледай си жалкия живот и недей да ми спамиш, че заради теб притеснявам blinky.
Има още малко леп в темата, ама вече постно взе да става, героите са уморениНе я ли закриха тази тема?