Предлагам реклама в спортни страници

Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте,
предлагам реклама в две много бързо развиващи се страници на спортна тематика. И двете страници са развивани единствено и само с share и like.

Предлага се реклама във Всичкo за футбола. Прилагам снимки с insight на страницата
vsichko-za-futbola.jpg

Втората страница е Нека съберем 100 000 фена на Христо Стоичков
hristo-stoichkov.jpg

Страниците се развиват с изключително бързи темпове като се има напредвид, че не се използват лайкджакинг и други такива фалшиви технологии.

Цена на публикация във Всичко за футбола: 1.20 лв.
Цена на публикация в Нека съберем 100 000 фена на Христо Стоичков: 0.70 лв.

Минимум 10 публикации пакет.

Ако има интерес към по - голям пакет ще свалим цената съответно при 25 публикации - 1.10 лв. и 0.65 лв., при 50 - 1 лв. и 0.60 лв., 100+ - 0.80 лв., 0.45 лв.

Това, което получавате е право на избор на свободен час, като това става със запитване от предния ден. Всички публикации за деня се изпращат на предния ден и се настройват за автоматично споделяне. Ако не успеете да ги подготвите от предния ден, може да ни ги изпратите и на същия, но не гарантираме за свободен точен час.

Плащането се извършва по банков път, epay или paypal ( не е за предпочитане ). За контакти на лично, емайл: [email protected] или на телефон: 0883 312 438
 
Последно редактирано:
От: Предлагам реклама в спортни страници

Днес започвам ползването на услугата на колегата, като за момента всичко останало мина без проблеми - лесно комуникация, съгласи се за плащане на по късен етап...
Сега остана и феновете от тези страници да харесат постовете ми :D
 

Горе