Живота е твърде кратък за да си губиш времето с подобни предложения, хайде малко по-сериозно.Нещо неангажиращо...
Младия Шелдън и след това Теория за големия взрив.
Живота е твърде кратък за да си губиш времето с подобни предложения, хайде малко по-сериозно.
Стига да не го спрат поради някаква дивотия. Ако не ви е страх да гледате руски ( за да не ви нарочат ):From е добро попадение, зарибява веднага само актьорите са малко тъпи, но при тая криза за филми си заслужава.
Добре, че има какво да преместиш, че вече много джендъри се навъдиха, има и такъв сериал, гледай го "Джендъри под обсада"Ок, преместих си го, мерси че ми даде наклон.
Може да греша но му гледах му трейлърите и според мен е много малоумен. Едно и също се случва във всички сезониFrom е добро попадение, зарибява веднага само актьорите са малко тъпи, но при тая криза за филми си заслужава.
Има сюжет, но е малко муден. Не е нищо уау, но като му дадеш шанс, става. Интригуващо завърши вторият сезон. Да видим какви ще ги измислят нататък.Може да греша но му гледах му трейлърите и според мен е много малоумен. Едно и също се случва във всички сезони
Добре, че има какво да преместиш, че вече много джендъри се навъдиха, има и такъв сериал, гледай го "Джендъри под обсада"
Breaking Bad е един от най-добрите сериали ever!!! И даскалът (по химия) не просто продава, а прави първокласен кристал, заедно с едно леке, негов бивш ученик.за некъв умиращ даскал дето ше продава дрога..
Внимавай нова - добре си се наплашил - като видиш джендъри или гледаш нещо за тях - ще те нахакат отзад, и требва да си биеш тестостерон, за да нормализираш хормоналния дисбаланс.
Не си ли гледал това с "даскала" - НЕ СИ ГЛЕДАЛ НИЩО!Ша пропусна, време имам за губене, ама ориентация - не.
Може да гелдам нещо друго дето ти си препоръчал.. за некъв умиращ даскал дето ше продава дрога..
Сигурно ще получа некъв житейски опит като го изгледам, вместо само да се хиля губийки си времето с комедийни сериали.
Breaking Bad е един от най-добрите сериали ever!!! И даскалът (по химия) не просто продава, а прави първокласен кристал, заедно с едно леке, негов бивш ученик.
Нормално е да ти напомня, сценаристите са същите. Знаят как да направят сериал 20 сезонаСамо на мен ли From ми напомня на Lost, само че с малко повече убийства