Приходи от Adsense след публикуване на ОРЗД

Няма ли колеги с наблюдения върху приходите от Adsense след публикуване на ОРЗД Съобщение?
 
Няма ли колеги с наблюдения върху приходите от Adsense след публикуване на ОРЗД Съобщение?
В началото имах значителен спад в прихода ,но след около 10 дни се нормализира .Сега нов проблем който дори не мога да си обясня при положение,че всичко е спазено при мен 1 към 1 Получих това:
"Показването на реклами е застрашено
Изискване относно получаване на съгласие: Не се използва сертифицирана платформа за управление на получаването на съгласие (CMP)"
 
Аз още не съм го публикувал, ще си чакам крайният срок.
Интересно ми е друго, нали уж щяха след нова година да не отчитат печалбата на кликове, а само на импресии... да ама сега влезнах да погледна какво става и след нова година си отчита кликовете.
От кога ли ще го въведат това?
 
Абе дейба с това трябва ли нещо да се прави?

От 1 февруари 2024 г. Google ще започне да прилага нови изисквания за управление на получаването на съгласие за партньорите, които използват продуктите ни за издатели на реклами в мрежата за търсене (AdSense за търсене, AdSense за Shopping, AdSense за домейни или Programmable Search Engine). Издателите може да изпълнят тези изисквания, като внедрят сертифицирана от Google платформа за управление на получаването на съгласие, която се интегрира с Рамката за прозрачност и съгласие (TCF) на Бюрото за интерактивна реклама (IAB) за Европа, с цел получаване на съгласие, когато показват реклами на потребители в Европейското икономическо пространство (ЕИП) или Обединеното кралство.


Нали скоро пускахме някви кодове там за съгласие за личните дании като се показват реклами
 
Ако си направил каквото се изисква е въпрос на време да се скрие съобщението.
 

Горе