Проблем с пари в Paypal balance...?

genesis2202

New Member
Здравейте, имам въпрос към всички. Значи поради недоставена пратка преди ден спечелих диспут и ми китайският сайт ми върна парите - 16,88$, но те за съжаление отидоха в PayPal balance, а не директно на картата както става по принцип. Сега се опитвам да пазарувам от други китайски сайт чрез Пейпал, но сайтът ми дава грешка, че нямам никакви пари в акаунта. Та погледнах и разбрах, че парите в Пейпал сметката са ми конвертирани в левове, а китайските сайтове приемат само плащане в долари и затова не ставало. Дотук добре. Влизам в Currency converter за да конвертирам левовете в долари и вижте какво става:
1. Това ми е състоянието на Пейпал сметката.
c980cec669b8d4e5.JPG
2. Сега въвеждам данните в Currency converter - exchange
8dc01da113d00246.JPG
3. И ми изкарва някаква измислена грешка
d732f177911819e4.JPG

И сега ако можете да ми кажете, как да конвертирам тези пари в долари, или поне да ги прехвърля към дебитната карта...?
 
От: Проблем с пари в Paypal balance...?

Нали по принцип когато произволен продавач ни върне парите в Пейпал, тези пари след няколко дни се появяват в дебитната карта. Обаче, когато тези пари се върнат в Пейпал баланса, веднага ли ще имам право да ги пипам или пак трябва да изчакам няколко дни?
 
От: Проблем с пари в Paypal balance...?

Мдааа имам същия идиотски проблем , след като получих Refund от ebay за една недоставена пратка , парите от продавача които постъпиха в paypal акаунта ми се оказаха в лева BGN , и аз минах през точно тези стъпки през които е минал genesis2202 , първо пробвах с конвертора " Sorry — your last action could not be completed " след това реших че ще ги прехвърля (Send Money) в другия си paypal акаунт и след това от там да ги върна в USD - дуки там въобще няма BGN като опция за изпращане , после си казах споко ще си ги изтегля в кредитната карта ( Withdraw ) нищо че плашат че ще ме одерат с 2 Euro такса но каква беше изненадата когато видях че при опита за тегленето ми се появи " уникалното " съобщение : We're sorry. There's been an intermittent communication problem , е това му казвам ясно като бял ден Пробвах няколко десетки пъти в продължение на седмица , все същото !!! и сега какво парите за вътре но не могат нито да се ползват за разплащане нито да се итеглят нито да се пратят на някои , супер браво на paypal явно още нямат никакъв интерес да се занимават с проблемите по тези географски ширини !!! до този момент гледах на paypal като много надеждна и лесна за работа платформа , но след тази случка разчетох доста в интернет и срещнах 1000000 оплаквания като това и подобни на него !!!

В същото време и не си помисля в paypal да ми отговори на email-a който изпратих преди 4 дни !!!

p.s. ако genesis2202 прочетеш това моля те остави някои телефон за контакт , за да можем да се чуем и да обсъдим проблема !!!
 
От: Проблем с пари в Paypal balance...?

По принцип парите се връщат от там от където ПейПал ги е изтеглил. Ако в ПейПал акаунта ти е имала пари и като си платил на продавача, парите са взети от ПейПал акаунта ти. След това той като ти е върнал парите те отиват в твоят ПейПал акаунт. Ако не си имал пари в твоят ПейПал акаунт и като си платил и ти е изтеглено от картата, после при връщане парите ти се превеждат в картата.
 
От: Проблем с пари в Paypal balance...?

Сигурен съм, че парите при плащането не са изтеглени от Пайпал баланса ми, защото там никога не съм имал сума повече от 1,5Евро, които ми бяха изтеглили при верификацията на картата.
 

Горе