Продавам два недоразвити проекта с добри домейни

meleager

Active Member
Рейтинг - 100%
9   0   0
1. www.africansafaritours.org
Цена (на домейна+сайта): 60$ <
Език: английски
Преди време се запалих да правя микронишов сайт и тъй като нямах никакви познания, поръчах на човек от форума да ми намери подходяща дума и да ми инсталира някакъв Wordpress с безплатна тема.
По-късно установих, че съм започнал по обратния ред - котлона на макс, тигана отгоре, а даже нямам идея откъде ще дойде рибата ..:)

Домейнът е и самата ключова дума. Нишата е трудна, но в добри ръце може да стане нещо доста добро според мен. Става за монетаризиране с Адсенс и афилиейт. Има качени три статии, две от iwriter и една, писана от доста изпечен американски копирайтър. Темата е безплатна, но е една от най-бързозареждащите. Има и ФБ страница, по която нищо не е правено.


2. www.crowdner.com
Цена (на домейна): 150$ <
Език: английски
Идеята зад този сайт бе, да се разработи crowdfunding observer - ежедневник за всичко ново в света на т. нар. споделено финансиране (crowdfunding). Доколкото поразгледах из нета, няма добър и по-широкооаспектен сайт от този сорт и все още мисля, че е добра идея. Имах предвид за ролята на главен редактор и списвач на съдържание журналист с голям опит, но своевременно той получи предложение за постоянен ангажимент и аз си останах с една гола идея и бих казал, доста добър за брандиране домейн. Тъй като нямам потенциал да го изпълня сам за момента, а и съм се насочил към друга сфера, го предлагам на някой, който би се захванал по-сериозно с него. Има качени за цвят и с помощта на cmscommander няколко свободни за разпространение статии.

Нямам опит с продажбите, но съм наясно, че общо-взето продавам домейните, а те определено са добре подбрани и имат потенциал.

Забележка! След кратка справка тук-там, се спрях на цени, под които не смятам да падам.
 
Последно редактирано:
От: Продавам два недоразвити проекта с добри домейни

кажи ориентировъчно за втория сайт и характеристиките му
 

Горе