Продавам евтина реклама

disectorr

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте на всички! Продавам евтина реклама в сайта www.ochakvai.com

Всеки, който е заинтересуван, може да погледне http://www.ochakvai.com/?page_id=87 , за да се запознае с всичко необходимо. (цени, позиции, посещения и прочие)

Своите въпроси можете да ми зададете на посочените в линка skype и email, както и на лично съобщение тук.
 
От: Продавам евтина реклама

Така е, но в цената се включва и фейсбук реклама, а и ротацията е на 100%. :)
 
От: Продавам евтина реклама

Моята е по-евтина :D

Иначе и на мен ми се вижда скъпа за толкова малко посещения, но едно нещо струва толкова, за колкото можеш да го продадеш :)
 
От: Продавам евтина реклама

Какво аз нещо, драги? Принципно, според мой лични наблюдения, цените варират от 5-15 лв на 1000 импресии, не е ли така? За месец Август сайтът е генерирал 4 636 импресии, тоест всичко си е в реда на нещата като искам по 12лв. / месец и то това е само ЕДНА позиция, другите са по-евтини. Да спомена ли и факта, че в офертата (която стой в сайта) съм написал средно 50 посещения, а ако се погледне статистиката, която също е приложена там, може с просто око да се види, че в повечето дни има повече.

@Auct - както виждаш, за всекиго различно. :)

 
От: Продавам евтина реклама

Къде видя 15 лв за 1000 импресии? И дори да е така, трябва да си луд, за да мислиш, че някой ще плати толкова пари за 1000 импресии. CTR-a обикновено се движи в диапазона 2-5%, което значи, че дори да е 5% някой трябва да е готов да плати 15 лв за 20-50 клика. Не знам колко ще са тези глупаци :)
 

Горе